Tineke de Nooij

With Özcan Akyol Tineke de Nooij. She has been married to Peter IJkelenstam since April 28 1991.


Dj Tineke De Nooij Op Radio Veronica 192 En 538 Youtube Veronica Old Time Radio Dj

Ze kreeg de koninklijke onderscheiding van de burgemeester van Baarn.

. Anderhalf jaar geleden overleed de echtgenoot van Tineke de Nooij. She is an actress known for Theo Thea in de gloria 1988 Pirate Radio. Elders in mijn lijst van uploads staat ook Het BosDeze meditatie is gericht op een.

Tineke de Nooij was born on April 27 1941 in Baarn Utrecht Netherlands as Christina Hendrika de Nooij. Van de cd Tinekes Ontspannen Wereld heb ik nu gekozen voor De Zee. De 80-jarige tv- en radiopresentatrice werd met de onderscheiding verrast tijdens de speciale radio-uitzending ter ere van haar afscheid van Omroep MAX in Beeld en Geluid in Hilversum.

Theo Thea in de gloria. Bedankt nogmaals voor al. Tineke de Nooij is zaterdagmiddag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

In een extra lange uitzending van haar TinekeShow op NPO Radio 5 vanuit Beeld Geluid. Tv Na het einde van Veronica trad De Nooij in dienst bij de NOS en liet ze zich omscholen tot. She is an actress known for Theo Thea in de gloria 1988 Moordspel 1987 and 30 Minuten 1995.

Het wordt een extra lange uitzending die wordt gemaakt vanuit Beeld. She is an actress known for Theo Thea in de gloria 1988 Moordspel 1987 and 30 Minuten 1995. Tineke de Nooij 80 presenteert volgende week zaterdag de laatste aflevering van haar TinekeShow van Omroep MAX op NPO Radio 5.

Taking Back the Airwaves 2015 and De slimste mens ter wereld 2012. Tineke de Nooij was born on April 27 1941 in Baarn Utrecht Netherlands. 19 hours agoKoffietijd met Tineke dat in 1962 van start ging maakte haar de populairste vrouwelijke dj.

22 hours agoCoffee time with Tineke which started in 1962 made her the most popular female DJ. Tineke de Nooij heeft zaterdag in een speciale uitzending van de TinekeShow op NPO Radio 5 afscheid genomen van haar publiek. De laatste aflevering van het radioprogramma wordt een extra lange uitzending die wordt uitgezonden vanuit Beeld Geluid in Hilversum.

Tineke de Nooij is vanmiddag bij haar afscheid op NPO Radio 5 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De 80-jarige tv- en radiopresentatrice werd met de onderscheiding verrast tijdens de speciale radio-uitzending ter ere van haar afscheid van Omroep MAX in. Tineke de Nooij presenteert volgende week zaterdag de allerlaatste aflevering van haar TinekeShow van Omroep Max op NPO Radio 5.

Wel blijft de tachtigjarige presentatrice verbonden aan de omroep en zal ze invalwerk blijven doen. Tineke dacht dat zijn dood ook een opluchting zou zijn maar ze werd zo depressief dat ze haar bed niet meer uit wilde. Tineke de Nooij Actress.

Tijdens de uitzending is 80-jarige tv- en radiopresentatrice benoemd. 19 hours agoTineke de Nooij is zaterdagmiddag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. 1 day agoTineke de Nooij stopt met haar radioprogramma TinekeShow op NPO Radio 5.

In 1982 she got her own afternoon program with the public broadcaster Veronica. Taking Back the Airwaves 2015 and De slimste mens ter wereld 2012. In haar laatste extra lange afscheidsuitzending bedankte Tineke vele mensen waaronder ook de luisteraars.

Tineke de Nooij 27 april 1941 Baarn wordt op 12-jarige leeftijd uit 500 kabouters gekozen om voor de AVRO microfoon iets te zeggen. She is an actress known for Theo Thea in de gloria 1988 Pirate Radio. Ik vond het fantastisch.

In de uitzending van vandaag maakte de 80-jarige presentator bekend dat het haar laatste was. De 80-jarige presentatrice kondigde het afscheid aan in haar programma TinekeShow op NPO. 1 day agoHILVERSUM ANP - Voor Tineke de Nooij komt zaterdag na ruim zestig jaar een einde aan haar radiocarrière.

Met haar besluit komt er een. Four years later she moved to the evening. Tineke de Nooij presenteert volgende week zaterdag de laatste aflevering van de TinekeShow van Omroep MAX op NPO Radio 5.

19 hours agoTineke de Nooij geridderd bij afscheid van radioloopbaan. We gingen samen op pad ze heeft nog bij mij gelogeerd in Zuid-Afrika en ik bij haar in Canada maar das ook alweer zon vijftien tot twintig jaar geleden. Tineke de Nooij stopt met haar programma op NPO Radio 5 Tineke de Nooij stopt met haar eigen radioprogramma.

Tineke de Nooij Actress Add or change photo on IMDbPro Tineke de Nooij was born on April 27 1941 in Baarn Utrecht Netherlands as Christina Hendrika de Nooij. TV After Veronicas end De Nooij joined the NOS and retrained as a TV director. She has been married to Peter IJkelenstam since April 28 1991.

Tineke de Nooij was born on April 27 1941 in Baarn Utrecht Netherlands. Wel blijft ze verbonden aan de omroep en zal ze invalwerk blijven doen. Ze is 19 jaar als ze op 1 september 1960 bij Veronica solliciteert en wordt daarmee de eerste vrouwelijke dj van Nederland.

Haar grote liefde Peter IJkelenstam woonde vanwege meerdere hersenbloedingen in een verzorgingshuis. De Nooij raakte in de jaren negentig bevriend met Jomanda nadat het medium een keer te gast was geweest in haar televisieprogramma Tineke en de Paranormale Wereld 1991. Tineke de Nooij is met het genoemde Koffietijd met.

De Nooij maakt naam met het programma Koffietijd met Tineke dat in maart 1962 van start gaat. Ze werkt veertien jaar als diskjockey en draagt voor een belangrijk deel bij aan het succes van Veronica.


Pinterest


Tineke De Nooij Vrouw Fitbit Jeugdherinneringen


Tineke De Nooy 1967 People Famous People Offshore


Tineke De Nooij 27 04 1941 Vrouwelijk Veronica Haar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel